Din varukorg är tom!

Vilka är vi?

Taar är en frans-och brynbar som utför trådning av ögonbryn och ansiktet. Taar betyder tråd på hindi och det är också framförallt i Indien som trådning har sina rötter.

Trådning är en hårborttagningsmetod som har funnits i över två tusen år. Det används för att ta bort generande hårväxt och fjun både på män och kvinnor. Trådning innebär att man vrider en bomullstråd fram och tillbaka över ett visst område på ansiktet för att dra upp håret från roten.  Proceduren sker utan några kemikalier så det är inte skadligt för din hud. Själva behandlingen tar väldigt kort tid och innebär lite smärta som varierar från person till person. Många uppskattar trådning då den effektivt avlägsnar alla små fjun på ansiktet från roten, som annars är svåra att få bort med vax eller pincett. Dessutom stimulerar trådning även blodcirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Förutom snygga och fjunfria ögonbryn som trådning innebär, kommer ditt smink sitta mycket bättre och längre under dagen.

På Taar erbjuder vi både snabba paketlösningar och trådning av valfritt område för att avlägsna oönskad hårväxt på ansiktet. Våra brynspecialister är utbildade och har flera års erfarenheter inom trådning, så du kan vara säker på att du får vackra ögonbryn efter ett besök hos oss.

De flesta av våra behandlingar på Taar tar inte mer än 10-30 minuter att utföra och du kommer åtnjutas av en härlig, unik och avslappnande upplevelse på brynbaren. För mer information om våra behandlingar och priser vänligen klicka här!


Fortsätt