Din varukorg är tom!

Permanent ögonfransförlängning

På Taar kan du få permanenta fransförlängningar som håller upp till  4-6 veckor. Dubble och single metoden som utförs på vår browbar skräddarsys till varje kunds behov och önskemål. Permanent fransförlängning innebär att man fäster en lösfrans strå för strå på en naturlig frans. Som kund hos oss på Taar får du själv vara med och bestämma längd, tjocklek och böjd på dina nya fransar. Resultatet blir naturligt och effekten blir tjockare, länge och mörkare fransar.

Permanent fransförlängning passar både dig som lever ett aktivt liv eller som helt enkelt vill slippa använda mascara men ändå vill se piggare och fräschare dygnet i cirka 4-6 veckor. Permanent fransförlänging är inte skadligt för dina naturliga fransar, likaså det kirurgiska limmet vi använder på salongen. Däremot tappar du naturligt cirka 2-3 fransar per öga och dag och därför också dom ditsatta fransarna.

För bäst resultat rekommenderar vi att du fyller på dina fransar med cirka 3-4 veckors mellanrum. På Taar tar vi bort alla fransar som växt ut för långt, som släppt vid roten och som vänt sig fel. Därefter fyller vi återigen på med nya fina fransar.

Ett återbesök som är lönsamt för dig som kund hos oss!


Fortsätt